#skidvm

Sitter i soffan med datorn i knät och har det ganska bra, på teven är det skidor och på datorn är det skidor. Anledningen till att jag bara har det ganska bra är att jag har andra saker som jag borde göra. Som att städa till exempel, som verkligen behövs. Jag måste städa idag, så är det bara, åtminstone dammsuga och torka lite damm. Sen så är det så att jag borde plugga, och jag ska, men inte nu. Har även lite trevligare saker som jag borde göra och det är att shoppa ett par kängor av något slag, måste verkligen ha ett par andra skor när jag går fram och tillbaka till jobbet.

Förutom att ha koll på skidorna så sitter jag och letar efter ett roligt tema till bloggen, känner mig lite desperat att hitta något jag vill ha till denna och till min andra.

Just nu är det lite mellantid i sprinten, kanske dags att försöka komma igång med städningen.

#skidvm

 

%d bloggare gillar detta: