Dag 1: Om mig

En verklig utmaning för mig, precis som för Maria, för vad skriver jag när jag egentligen inte vet vem jag är. Eller jag vet VEM jag är men ibland känns det inte så, vet inte vad jag tycker, vad jag vill, vad jag tänker… Kanske jag skulle ta och göra det enkelt för mig och inte krångla till det, inte tänka utan bara skriva. Som vanligt med andra ord.

Jaha ja, Maria är namnet. Maria Johanna för att vara exakt. (Mia på nätet förutom på Twitter, blev för konstigt när folk tilltalade mig Mia.) Det var mina syskon som valde att jag skulle heta Maria och jag har många gånger funderat över vad de egentligen tänkte med, är inte så förtjust i det valet. Johanna har jag fått efter farmor.

Jag fyller 35 år om cirka två veckor, något jag verkligen inte ser fram emot. *ryser* Har haft åldersnoja sen jag fyllde 24 och jag kan inte påstå att den blivit bättre med åren.

Uppvuxen i Hummelsta utanför Enköping men huserar nu i Uppsala i min underbara lägenhet som jag snart bott i ett år. Jobbar gör jag som sjuksköterska på en rehabavdelning, hoppas på att få plugga vidare till operationssköterska nästa år.

Flickvän till underbare P som jag träffade för ett halvår sedan på #tweetupsthlm, bästa halvåret i mitt liv (trots sjukskrivning och jobbbyte).

Matte till busmissarna och Vimmerbytöserna Saga och Siri, mina pälsklingar och bebisar.

…och, kan inte skriva om mig själv utan att nämna det eftersom det tyvärr är en ”stor” del av mig, ofrivilligt barnlös. Min stora sorg, min längtan, min livskris…

Finns mycket mer men det får räcka så.

%d bloggare gillar detta: