En bra helg!

En bra dag, fredag!*mys* Nu ska här städas så att inte lägenheten ser ut som en eländig ungmöslya, men först en dusch och sen lite mat. Har varit ute och sprungit och blev genomblöt eftersom himlen valde att öppna sig, och eftersom jag inte kände för en dusch på en gång så sitter jag åter igen i nattlinne.

Har surfat runt lite på Fb och sett att missarnas fd husse också verkar ha en trevlig helg på gång, med dambesök och allt. Det lustiga är att han inte har berättat något för mig, vi är ju fortfarande vänner och han vet om det underbara som händer i mitt liv…men har jag hört en knyst om något från honom?! Det ska han minsann få höra! Hur som helst, är glad för hans skull.

Nu skuttar jag härifrån i takt med favoritlåten av Erasure!

Post navigation

%d bloggare gillar detta: