Om dittan och dattan

Så var då helgen äntligen över! *ler* Har jobbat två nätter i helgen, vilket i och för sig har varit kul men jag längtar till nästa…då jag för övrigt äntligen är ledig igen. Är inne i period då jag jobbar sju dagar i rad, inte kul men inte så mycket att göra åt. Två pass av sju avklarade i alla fall.

Helgen har känts lång, så otroligt lång. Eftersom HerrH (hihi) har varit upptagen hela helgen så har det det inte kommit några mail och de har jag verkligen saknat. Men nu är ordningen återställd och jag sitter här med ett leende på läpparna. Vi ska träffas nästa helg!! Det kommer bli en bra helg, träff med honom och tweetupen i Stockholm.

Och till sist en liten bild från min hall (taget med min iPhone, därför dålig bild). Pappa var här i fredags och borrade lite hål åt mig så nu har jag fått upp min hatthylla och min spegel. Är supernöjd trots att spegeln inte hamnade där jag ursprungligen hade tänkt. Det råkade visst vara lite elkablar i väggen och nu funderar jag på om jag ska sätta upp en väggtext där istället.

Nu ska jag bara författa ett litet mail och sen blir det sängen. Känner mig trött och sliten efter att bara sovit två timmar efter mitt nattpass.

%d bloggare gillar detta: