Lördagen

Igår hade jag en dejt med några gamla jobbarkompisar plus en vän till I. Vi träffades tidigt och försökte sen hitta något trevligt ställe att äta på där inte alla bord var bokade. Vi hamnade till sist på Lingon, lite för dyrt egentligen för min plånbok och dessutom få rätter som passar fröken Kräsen. Åt i alla fall lamm, med vissa modifikationer eftersom jag inte tycker om vinsåser, och drack Pepsi Max. 🙂 Efter det gick vi vidare till Pub19 som låg nära och bra eftersom det var frusna i sällskapet, där anslöt P som hade jobbat kväll. Mycket prat och lite skvaller och så en nyhet som gjorde oss alla förvånade och nästan fick mig att gråta. Hur som helst, på det stora hela en mycket lyckad kväll och jag var hemma efter midnatt.

…så jag blir inte alltid utesluten. (Ett litet inlägg som motpol från det förra.)

Nu ska jag sova så jag orkar jobba i morgon. Natt natt!

%d bloggare gillar detta: