God morgon

Jobbat två nätter och vakade av i morse efter ett pass där jag inte fick sitta många minuter, myyycket patienter resulterade i mycket spring. Hade väntat mig att den första natten också skulle vara så med tanke på att det är lönehelg, men den var hur lugn som helst. Otroligt att det kan vara så olika, men det är ju en anledning till varför jag älskar mitt jobb…och mina underbara jobbarkompisar.

Eftersom jag vakade av i morse så hade jag planerat att gå upp relativt tidigt för att vända tillbaka dygnet, men jag var trött…så jag sov, gick upp 16:30. Inte sov jag bra heller, vred och vände på mig hela tiden och hade konstiga drömmar. Det vara sista natten, sex veckor till nästa gång, så nu kanske jag kan bli lite normal i mina tider igen. Eller inte.

Och så var det visst advent, men någon julstämning har inte infunnit sig. Dessutom så känns det rätt meningslöst att ”julpynta” med tanke på att jag flyttar om mindre än två veckor. Längtar så!

Nu ska jag slappa i soffan, sparar packandet till i morgon. I morgon MÅSTE jag börja med det.

%d bloggare gillar detta: