Snart mitt i natta

Ligger på soffan, missarna sover. Det enda som hörs är datorns surrande och ”knäppen” från tangenterna när jag skriver. Det verkar vara lugnt ute ikväll, otroligt skönt efter den senaste tidens oroligheter. Borde egentligen ta och försöka komma i säng, men jag väntar på att skörda lite (FarmVille på Facebook). Har den senaste halvtimmen roat mig med att leta roliga och bra appar till min älskade iPhone och hittade några stycken. Nu roar jag mig med att skriva några rader här, det var ett tag sedan. Uttråkad, jag? Hur kan du tro det.

Usch, var på uselt humör i fredags. Vaknade på dåligt humör och inte blev det bättre av att jag retade upp mig på en del saker, men det går jag inte in på nu. Som tur var så teamades jag ihop med en av mina favoriter på jobbet så humöret blev bättre under dagen. Trots detta så storgrät jag en timme på kvällen, tyckte synd om mig själv och alla orättvisor som jag drabbats av. Men det finns ju de som har det värre, bland annat en vän till mig och hennes man…kan bara hoppas att det slutar bra, men chansen är liten. Kan inte skriva mer om det heller…får bli en annan gång bakom lås och bom.

En anledning till att jag mådde som jag mådde igår kan vara att jag är på väg att bli sjuk, ignorerade tecknen igår eftersom de var knappt märkbara men nu börjar det bli svårt. Börjar känna mig lite febrig och ögonen känns underliga (och nej, jag har inte glömt linserna i). Dessutom har jag ont i min handled på ett sätt som jag brukar få när jag är sjuk. Men ingen svans med knorr, än.

Hmmm, ska ta och slösurfa vidare lite innan riset är moget att skörda…

%d bloggare gillar detta: