10 år på Twitter idag!

10 år, var har tiden tagit vägen? Jag var ju ung när jag började twittra, inte för att jag är så gammal nu men ändå. Under åren har jag skrivit 20529 tweets (i denna stund) och de är ingen hög siffra på något vis, de finns många som skriver den mängden under ett år. Ibland skriver jag mer, ibland mindre.

Under årens gång har jag träffat många från Twitter i verkliga livet. De flesta på #tweetupstockholm och några har blivit riktigt bra vänner, bland annat missarnas (missens) husse som under ett tag var mer än bara vän. Jag har även blivit osams med personer, aldrig roligt.

Stämningen på Twitter har ändrats under den tid jag har twittrat, enligt min mening var det förr mer samtal medan det nu är mer megafontweets och hetsigare stämning. Jag saknar det gamla Twitter och det är kanske därför jag just nu inte twittrar så mycket som förr. Men läser gör jag, varje dag. Och om inget händer så kommer jag nog att fortsätta med det.

›› 51/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: