Förebilder kan komma i alla former

Jag har en del förebilder när det kommer till de idrotter som jag ”utövar”, eller främst när det kommer till löpning och cykling. Alla förebilder är inte lika självklara. Igår fick jag en ny.

Personen i fråga är någon jag har haft lite att göra med när det kommer till ett projekt jag jobbar med, men som jag egentligen inte känner och om sanningen ska fram, har haft lite svårt för. I alla fall så pratade vi lite igår innan onsdagens spinningpass och jag fick höra om flera Vätternrundanstarter samt även en start i NY marathon. Det visar sig hur lite man egentligen vet om människor och jag hoppas att jag är i lika bra form när jag är pensionär.

Hur som helst, fick höra hur mycket hon njutit av sin första Vätternrunda och att det varit den roligaste av dem alla. Jag ser fram emot min första med skräckblandad förtjusning, jag ser fram emot en vacker soluppgång och en härlig upplevelse (och ett jäkla slitgöra förstås)! Men med tanke på att jag har haft perfekta förhållanden i de klassikergrenar jag redan kört så väntar jag mig nästan vind som vänder och således har en ständig motvind samt spöregn.

›› 88/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: