Spinning sprint

sprint

Ja jisses, det där var tufft! Idag testade jag på Spinning sprint som kommer finnas på mitt gym till hösten. Högintensiv intervallträning med spinningcykeln som redskap, inte riktigt som de spinningpass jag brukar gå på precis. Jag har aldrig varit speciellt förtjust i HIIT (eller intervallträning över huvud taget), men jag kan inte säga att jag provat på det så många gånger heller.

Kommer jag prova på det igen? Vet faktiskt inte. Det återstår att se. Fördelar: det är ett kort pass och det förbättrar konditionen. Nackdelar: vissa intervaller kör man med tungt motstånd och det tycker inte mina lår om (fast de kanske lär sig).

Kul att prova på ett pass med Adam, han var så bra! Men när han kom ut och skruva på mer på min cykel då var jag inte lika förtjust. Han förvarnade dock om det innan att han skulle komma ut och skruva, upp eller ner….jag hade jag bättre om honom om han skruvat ner på min cykel. 😉

›› 82/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: