Specialistsjuksköterska med inriktning mot operationssjukvård

Eller operationsjuksköterska, som man också kan säga. I onsdags var sista skoldagen då det var dags att ventilera våra projektplaner/exjobb. En lång skoldag eftersom det var elva arbeten som skulle läggas fram och jag tror alla var trötta efter den. Jag och min skrivkollega opponerade efter lunch, det gick bra och trots nervositet så fick vi fram det vi ville ha sagt om våra kursares exjobb. Vårt eget arbete fick vi försvara som sista arbete och jag tror inte många orkade lyssna då. Fast några hade ju läst det, vilket förvånade mig. Fast vilket antiklimax det var och vi fick av olika anledningar inte en lika konstruktiv kritik/opponering som alla andra. Men, men…

Igår satt jag och min skrivkollega och fixade det sista småpetet och nu är den inskickad till examinator för slutbedömning, hoppas få resultatet på tisdag. Förhoppningsvis godkänd men förmodligen inte, de flesta brukar ju bli underkända har vi fått veta av kursansvarig. Men förhoppningsvis behövs det inte ändras allt för mycket för att vi ska bli godkända.

I onsdags kväll var jag ut och åt med sex stycken av mina sju kursare/klasskamrater (en var tyvärr tvungen att åka hem) och det var riktigt kul. Tyvärr avslutades kvällen med gräslig huvudvärk, säkert efter all anspänning under dagen. Så ska man fira? Utbildningen är klar, jag har gjort allt…men sista kursen är inte godkänd än. Jag har inte mitt examensbevis i handen än, men jag tycker nog ändå jag har ”tagit examen”. Hur som helst, fick fina hälsningar idag från P´s systerdöttrar – finaste hälsningarna någonsin och jag blev jätteglad!

%d bloggare gillar detta: