Dag 7: Min bästa vän

Ligger efter lite i mitt 31-dagars projekt, så här kommer dag 7. Ska försöka bättra mig…

Min bästa vän. Kan bli ett otroligt kort inlägg, jag har ingen. Jag har en del bra vänner, men ingen bästa vän och har inte heller nästan aldrig haft. Under skolåren var jag utbölingen, nummer 7, den av tjejerna i klassen som blev utan. Reservkompisen. Men sen ändrade det sig och alla bytte ”bästis” och jag var inte längre utan. En skön känsla.

Men efter skolan, nope, har inte haft någon. Är också en ensamvarg och är otroligt dålig att hålla kontakten med de vänner jag har. Har inte alltid varit så, åtminstone inte lika mycket som nu. Det hände under ”de tunga åren”, då när jag inte orkade hålla kontakten och inte orkade uppehålla den fasad som jag alltid levt bakom, då var det lättare att inte umgås alls och att inte ha någon kontakt. Kan ångra det idag.

%d bloggare gillar detta: