Dag 17 – Drömmar och önskningar

Idag fick jag dagdrömma om vad jag vill! Ett sätt att befria sig helt från den verkliga världen med dess påfrestningar och begränsningar enligt Scrivner. Jag fick önska mig precis vad jag vill och jag skulle ha roligt under tiden.

Kanske låter lätt för en del, men jag tyckte det var rätt knepigt. De exempel som ges i boken var ganska urflippade som till exempel: ”När du har hämtat barnen efter skolan åker ni alla och hälsar på Musse Pigg, som ringde och sa att han hade lite tid över för att komma och underhålla barnen medan du lagar en lyxmiddag till Leonardo DiCaprio.” Det är inte att dagdrömma som var det knepiga, utan det knepiga var att kanske int dagdrömma så realistiskt. Dagdrömma har jag gjort mycket under min uppväxt, det och att läsa var mitt sätt att för ett tag fly från allt det jobbiga i min uppväxt. När jag blev äldre och flyttade hemifrån så försvann en stor del av behovet till det, men visst händer det fortfarande att jag gör det.

Så vad har jag då dagdrömt om idag. Att jag väcktes av ett telefonsamtal och fick höra att jag vunnit en resa till Maldiverna, att få bo i en lyxvilla ute i vattnet. Samtidigt så vann jag en hel del pengar som jag dels kunde roa mig med på resan men eftersom det var så mycket så räckte givetvis pengarna även till att köpa drömlägenheten och betala tillbaka studielånen, och ändå ha mycket pengar över. När jag är på Maldiverna träffar jag förstås mitt livs kärlek och vi tar underbart romantiska promenader på stranden i månens sken. Givetvis är han inte efter alla mina pengar eftersom han har en del själv. Väl hemma igen flyttar jag in i min underbara nya lägenhet, katterna och jag stormtrivs. Går ner till att jobba 50% och under vissa delar av året åker jag dessutom utomlands och jobbar med Läkare utan Gränser tillsammans med mitt livs kärlek som också är sjuksköterska (han har tjänat storkovan i Saudiarabien). Efter ett tag flyttar vi ihop och gifter oss några år senare i månskenet på samma strand på Maldiverna. Självklart vill vi ha barn och det är inga problem där inte, vi lyckas på första försöket – tvillingar dessutom…. Och så vidare, och så vidare…

%d bloggare gillar detta: