En kort uppdatering

Har varit dålig på att skriva de senaste dagarna, mycket för att jag har en vecka med fyra tidiga mornar. Är helt enkelt för trött och tom i huvudet när jag väl sätter mig med datorn. Inte mycket har hänt de senaste dagarna, förutom att jag idag började blöda efter min PrimolutNor-kur, inte så lite heller… Kände mig från och till svimfärdig och hela dagen har jag haft mer eller mindre domnade händer, har varit sockerdricka i dem hela dagen. Nu känns det dock lite bättre och jag hoppas att det ska vara helt borta i morgon.

Som sagt, en tidig morgon har jag kvar sen är jag ledig i helgen. Inget planerat mer än att jag i morgon ska ut med de gamla jobbarkompisarna och bowla och äta. Resten av helgen ska jag slappa, visserligen träna en gång, och ta det lugnt. Ska försöka hinna med att göra något åt bloggen också, men det kräver ju lite inspiration också och det har det varit dåligt med den senaste tiden. Kanske för att jag känner att jag i stället borde plugga akutsjukvård (vilket jag faktiskt har gjort ikväll, efter jag först hade sovit en timme på soffan med Saga på magen).

Men nu sova, klockan börjar bli mycket och i morgon är det åter dags att ta hand om lite ortopediska åkommor. Natti Natt.

%d bloggare gillar detta: