Födelsedagspresenten

För ett tag sedan så råkade det vara min födelsedag, en dag om året som jag som vanligtvis hoppas slippa men som alltid får ändå. Årets var dock bra med frukost tillsammans med älsklingen när jag kom efter en jobbnatt. Sen på kvällen var syster, svåger och den lilla systerdottern hit och fikade.

Eftersom mitt extrajobb tillåter att jag har smycken och klocka på mig och jag inte har någon klocka så önskade jag mig en sådan. Har faktiskt behov av en på jobbet också, känns ovant. Hur dom helst, älsklingen vågade inte köpa någon eftersom jag pekat ut två helt olika som jag kunde tänka mig och eftersom det tog lite tid att hitta någon av dem i butik blev den inte köpt förrän idag. Är så nöjd och tycker den är ursnygg! Tack älskling! <3 Som vanligt tycker jag inte om att bli äldre och att fylla år, men det är en annan historia och den orkar jag inte tänka på nu. Har lekt lite med kortet i Snapseed. Saga verkar inte lika imponerad av min nya klocka. =) 20111222-215159.jpg

Post navigation

%d bloggare gillar detta: