Jag kom ut!

sol

Kom äntligen ut på en runda med cykeln idag! Jag förstår egentligen inte varför det många gånger är så svårt att komma ut och iväg. När jag väl är ute känns det oftast hur bra som helst! Ok, lite jobbigt i tuffa backar, motvind och dåligt väder, men ändå på det stora hela bra.

Idag tog jag min tur runt den lilla pölen och jag tog vägen upp för mina ”hatbackar”. Innan jag kom till den brantaste biten blev jag ikappcyklad av en pratglad pensionär, cyklade ihop med honom cirka 15 km innan han svängde av där han bodde. På grund av honom, eller tack vare honom kanske jag ska säga, så besegrade jag första milen (som bara går uppför) snabbare än vad jag gjort någon gång förut. Tre minuter snabbare dessutom!

Annars pågår förberedelse inför min tur till Motala, saker som ska införskaffas och tider som ska planeras. Pratar ihop mig med de ur Cyklande tjejer som jag ska cykla med. Himla synd att vi inte hinner cykla ihop innan men vi är tyvärr utspridda över hela landet. Ja ja, det ska nog gå bra, hoppas jag.

Höjdprofilen (kolla ”berget”!) från dagens tur:

upp

›› 99/100 #blogg100

%d bloggare gillar detta: