Student igen!

Så då har äntligen den dagen jag längtat efter kommit och gått. Har svårt att beskriva hur otroligt bra det känns att återigen vara student, och det känns verkligen superfenomenaliskt bra. Ser så fram emot att begrava mig i ny kunskap, även om det säkert kommer vara en del suckar och stön under de kommande 18 månaderna. Jag kom på mig själv att sitta och le flera gånger under dagen, och då har vi ändå bara haft en introduktionsdag idag.

Förvånade P rätt rejält i morse när jag skuttade upp ur sängen och verkade hur pigg som helst. Ville ju inte komma försent första dagen ju. Och dessutom så är det alltid lite pirrigt när man ska börja på något nytt och detta på ett ställe som man egentligen inte har någon aning om var det ligger eller hur platsen ser ut när man väl kommer dit. Hur som helst, rätt kom jag och verkade enligt en tjej (som för övrigt också ska läsa op [vi har för övrigt en gemensam bekant, världen är liten] och verkade trevlig) så säker på var jag skulle så att hon trodde att jag jobbade där. Hon skulle bara veta vilket uselt lokalsinne jag har… (Och ja, parantes i parantes, live with it. Är bara liiiite speedad idag.)

I morgon stundar två föreläsningar, kursens enda på campus för sen är det distansstudier som gäller. PingPong och jag ska bli goda vänner är det tänkt. Nå ja, vi får se hur det blir med det. Jag ska i alla fall genast skaffa mig bättre studiedisciplin och lägga in de timmar jag ska sitta med böckerna (och datorn) i min (ena) kalender på Google. Vi har fått en bra studieplan på vad de tycker att vi ska göra varje vecka plus de uppgifter och ”träffar” vi har med våra kursare.

Men nu sängen. Vill bara avsluta med att dagen varit helt underbar, och jag är verkligen inte ironisk när jag säger att det ska bli så kul att plugga igen. Har verkligen saknat den känslan och helt plötsligt känns det som livet fått lite mer mening igen.

Eller förresten, en liten sak till innan sängen skriker mitt namn alldeles för högt… Jag har redan några av mina nya kursare som vänner på Fb och vi har dessutom gjort en liten Fb-grupp för vår vub (=vidarutbildning). Så lite nörderi hann jag med idag också.

Natti Natt!

%d bloggare gillar detta: